Pictures from Gråbo dressage competitionPonnydressyr Division II, Gråbo

First sample pictures from Gråbo dressage competition are available at my Wuala Cloud . We’ve had some problems with uploading pictures to Equipe Webshop where you can buy the photos.  For now you can order only DIGITAL PHOTOS from me directly by picking up the photo number from Wuala Cloud (for example DSC1803, actually 1803 is enough) and mailng it to my e-mail address from the Contact Page or the form that is there.  You will get a special discount. I will send you back information how to pay. I will update this message as soon as all the pictures are uploaded both to Wuala Cloud and Equipe Webshop. You can always write to me in Swedish if you like 🙂

photocrati galleryDe första bilderna från dressyrtävlingarna i Gråbo finns tillgängliga i mitt Wuala Cloud. Vi har haft lite problem med att ladda upp fotona till Equipes Webshop, där de finns att köpa. Just nu går det bara att beställa digitala kopior från mig direkt genom att ange fotots nummer från Wuala (t ex DSC 1803), och maila det till min e-mailadress från den form som finns på min Kontaktsida i denna bloggen. Jag ger en extra rabatt! och skickar tillbaka information om hur betalning kan ske. Detta meddelande kommer att uppdateras så snart som fotona är uppladdade till både Wuala Cloud och Equipe Webshop. Det går bra att skriva till mig på svenska också 🙂
photocrati gallery